El despertar de las musas

El despertar de las musas

Aquest llibre va ser publicat al 2019, està escrit per Beatriz Luengo i il·lustrat per Marta Waterme. A partir d’escenes de ficció, Beatriz conta la història de 12 dones que no van ser valorades de la manera que es mereixien. Són 12 dones que van fer coses revolucionàries però que van estar amagades per l’ombra d’un home. Algunes d’aquestes dones de les quals parla són: Mileva, Maria Anna Mozart, Rosalía Mera…
El llibre també inclou experiències personals de l’autora que tenen alguna cosa a veure amb la dona de qui està parlant. El que més em va impactar d’aquest llibre és que en llegir el nom de la dona sobre qui anava a llegir, no la coneixia, però en llegir el nom de l’home que va fer que aquesta dona no tinguera importància, de seguida sabia qui era. Una total injustícia.
Pense que aquest llibre l’hauria de llegir tot el món perquè no és just que dones tan importants no siguen reconegudes, ni elles ni tot el que han hagut de passar. Tots junts podem fer que aquestes muses desperten.

LUCÍA SOLIGÓ GIL (IES Vilafranca)Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *