No t’oblidis de mi

No t’oblidis de mi

Presentació. 5 de maig a les 11:15 h

No t’oblidis d’escriure’m és la història sobre la inquietud, la por i el desig de llibertat d’una de les moltes dones que va viure la guerra civil espanyola. La Teresa, la protagonista d’aquest relat, és una jove de les terres de l’Ebre que es veu obligada a deixar-ho tot per fugir de la misèria i la repressió. A Mataró, la ciutat on es refugia, li espera una nova vida plena de reptes personals, com ara afrontar el fet de ser mare, sobreviure amb els mínims i esperar el retorn d’en Joan, el seu marit, de la guerra. L’única esperança que la manté il·lusionada mentre la ciutat és bombardejada és rebre les cartes encoratjadores i plenes d’amor que en Joan li envia des del front.

Aquest relat, basat en fets reals i cartes transcrites de la guerra civil, pretén honorar les dones que van viure en l’ombra del conflicte armat, però lluitant en silenci per la llibertat.

Sinopsi de l’editorial Edicions TremendesDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *