La dona i l’art rupestre

La dona i l’art rupestre

23 d’agost a les 12:00 a la Sala de l’Ajuntament

Us proposem una lectura de poemes molt especial. L’escriptora Pilar Bellés ens presentarà el seu poemari Las pinturas rupestres y el papel de la mujer en la prehistoria.


Related Posts

Cronófago

Cronófago

21 d’agost a les 18:00 h a la Sala de l’Ajuntament Taller per a xiquets i xiquetes sobre Gloria Fuertes a càrrec del col·lectiu Verba Manent i presentació del poemari Cronófago a càrrec de la seua autora, Soledad Benages. En el decurs de la presentació […]

Els orígens del Maestrat històric

Els orígens del Maestrat històric

15 d’abril a les 12:30 h amb l’autor Vicent Royo L’historiador Vicent Royo és investigador contractat en formació en el “Programa Juan de la Cierva” en el Departament d’Història i Història de l’art de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i ens presentarà la […]Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.