Els orígens del Maestrat històric

Els orígens del Maestrat històric

15 d’abril a les 12:30 h amb l’autor Vicent Royo

L’historiador Vicent Royo és investigador contractat en formació en el “Programa Juan de la Cierva” en el Departament d’Història i Història de l’art de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i ens presentarà la seua darrera publicació Els orígens del Maestrat històricpublicada per Onada edicions.


Related Posts

L’escamot de la nit serrada

L’escamot de la nit serrada

Presentació. 5 de maig a les 18:00h Després d’un dia de pluja intensa i d’una forta rierada, el pastor Lluc de l’Aladrac amb el seu jove nebot visiten la casa on es fa el vetlatori de Teresina la Fesola, amiga i cap d’una colla de […]

La dona i l’art rupestre

La dona i l’art rupestre

23 d’agost a les 12:00 a la Sala de l’Ajuntament Us proposem una lectura de poemes molt especial. L’escriptora Pilar Bellés ens presentarà el seu poemari Las pinturas rupestres y el papel de la mujer en la prehistoria.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.